Shoppen op afspraak

Je bent bij de Broekeboet weer van harte welkom om te komen shoppen!

Snuffel op je gemak rond zo lang als je wilt en drink lekker een kop koffie of thee. Wie hulp nodig heeft krijgt uiteraard de persoonlijke aandacht waar we om bekend staan. 

We kunnen in onze ruime winkel 12 personen tegelijk ontvangen en vinden het erg gezellig als je komt*. Neem dus gerust je moeder, zwager, vriendin, broer of die leuke collega mee!  

Heb je klachten die kunnen duiden op het Coronavirus? Wacht dan voor onze veiligheid (en die van andere klanten) nog even met een bezoek totdat je je weer topfit voelt.

Liever op afspraak?

Geef je toch de voorkeur aan het maken van een afspraak, dan mag dat natuurlijk altijd. Bel even op dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00-18.00 uur of op zaterdag van 10.00-17.30 uur. We noteren je dan in de agenda zodat je er zeker van bent dat je rustig kunt komen winkelen. 

Het maken van een afspraak betekent overigens absoluut geen koopverplichting, maar niet komen betekent sowieso een gemiste kans voor beide partijen.

Bestellen en afhalen aan de deur

Voor wie liever nog niet fysiek winkelt bestaat ook nog de mogelijkheid tot telefonisch bestellen en afhalen bij de deur.

*Wanneer er 12 personen in de winkel zijn kan het voorkomen dat je even buiten moet wachten. Maar die kans is heel erg klein.