Herenschoenen t/m maat 50

Timberlands lopen heerlijk en zijn al jaren een topper bij
De Broekeboet

Vooral de Timberland Cupsole Chukka’s in vele trendy kleuren gaan als warme broodjes over de toonbank. Het nieuwste wapenfeit van Timberland is SensorFlex™. De nieuwe SensorFLex™ zool maakt de schoen superlicht en supercomfortabel. Eenmaal geprobeerd wil je niks anders meer!

De SensorFlex™ zool bestaat uit drie lagen. De stevige bovenlaag geeft je voeten de hele dag steun. De zachtere middenzool past zich aan iedere ongelijke ondergrond aan. En de ingesneden buitenzool ziet er niet alleen goed uit, maar veert mee met iedere stap. Samen zorgen de drie lagen ervoor dat je schoenen ook na een lange dag nog heerlijk lopen. 

Als je dan ook nog weet dat Timberland duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, dan wil je toch niks anders meer? Timberland maakt namelijk ook schoenen die gemaakt zijn van een uniek basismateriaal dat voor vijftig procent uit gerecyclede plastic flessen bestaat. De flessen komen van de straten van Haïti en Honduras. Dit Timberland-project is echt een win-win-situatie: het levert de komende jaren werk op voor zo’n 36.000 mensen in Haïti en Honduras én de straten en rivieren daar worden weer schoon!

Kom snel langs bij De Broekeboet en ontdek wat Timberland voor je voeten doet!

Wat klanten zeggen

5/5