White Stuff

White Stuff

De vrienden Sean Thomas en Georges Treves verdienden hun geld door met T-shirtjes te leuren in de barretjes van de Franse Alpen. Naast de T-shirts stortten ze zich vervolgens op de verkoop van skikleding en fleeces voor de mannelijke bezoekers van het skigebied. We hebben het over 1985, het jaar waarin het kledingmerk White Stuff is geboren.

Vervolgens hebben Sean en Georges winkels geopend en zijn ze hun kleding in het buitenland gaan verkopen. Eerst alleen mannenkleding, maar sinds 1996 is White Stuff er ook voor vrouwen.

Bij de vrouwenlijn zijn het de prints –altijd zelfgemaakt- die het karakter bepalen. Ook valt op dat er voornamelijk met natuurlijke materialen wordt gewerkt. White Stuff heeft een eigenzinnige uitstraling.

Sinds 2010 bestaat er ook een White Stuff foundation. De eigenaren van het kledingmerk willen met deze stichting projecten van de grond tillen waarmee kansarme kinderen worden geholpen. Ze leggen hierbij de nadruk op gezondheid, welzijn en het geloof in het eigen kunnen.

Wat klanten zeggen

5/5